
Danmarks største udvalg af nødder

Fri fragt ved køb over 500 kr.

100% friskheds graranti

Bestil inden kl. 13, og vi sender idag!

Danmarks største udvalg af nødder

Fri fragt ved køb over 500 kr.

100% friskheds graranti

Bestil inden kl. 13, og vi sender idag!
Vil du prøve kræfter med din egen Ragusa chokolade? Denne schweiziske klassiker kombinerer cremet nougat, ristede hasselnødder og mørk chokolade i en uimodståelig blanding.


Bestil Ragusa chokolade Lav-selv kassen og få alle ingredienserne samlet. 
Pris: 120,00 kr.
1. Rist hasselnødderne
Forvarm ovnen til 180 grader. Rist hasselnødderne i 8–10 minutter, til de dufter og skallerne løsner sig. Gnid skallerne af i et rent viskestykke.
2. Smelt chokoladen
Hak 150 g af chokoladen groft og smelt den over vandbad sammen med smør/olie. Gem de sidste 50 g til senere.
3. Tilsæt nougat
Skær nougaten i tern og rør den i den smeltede chokolade, til massen er helt ensartet.
4. Vend hasselnødderne i
Kom de ristede hasselnødder i chokolade-nougatmassen og rør rundt.
5. Hæld massen i en form
Beklæd en lille firkantet form med bagepapir og hæld blandingen i. Tryk den let sammen, så fyldet bliver kompakt.
6. Afslut med chokolade
Smelt de resterende 50 g chokolade og hæld det som et tyndt lag over toppen.
7. Køl ned og skær ud
Sæt formen i køleskabet i 2–3 timer, til chokoladen er fast. Skær derefter ud i aflange stykker – præcis som klassisk Ragusa.