Danmarks største udvalg af nødder
Fri fragt ved køb over 500 kr.
100% friskheds graranti
Bestil inden kl. 13, og vi sender idag!
Danmarks største udvalg af nødder
Fri fragt ved køb over 500 kr.
100% friskheds graranti
Bestil inden kl. 13, og vi sender idag!
Foccacia er en italiensk brødopskrift, som er kendt for sin bløde og luftige konsistens.
Det er typisk et ret fladt brød, som er bagt med olivenolie og forskellige krydderier,
og som ofte bliver serveret som tilbehør til en lækker pastaret eller salat.
Foccacia er super nem at lave, og det er en skøn måde at tilføje lidt ekstra smag til dine måltider.
Først opløser du gæren i det lunkne vand og rører det sammen med olivenolien.
Derefter tilsætter du melet og saltet, og rører det hele sammen til en ensartet dej.
Lad dejen hæve et lunt sted i ca. 30 minutter, indtil den har fået dobbelt størrelse.
Imens dejen hæver, kan du forberede dine krydderier. Hak dem fint og sæt dem til side.
Når dejen er færdig med at hæve, så tryk den forsigtigt ud på en bageplade beklædt med bagepapir.
Sørg for at dejen er jævnt fordelt, og at den er ca. 1 cm tyk.
Drys derefter dine krydderier jævnt over dejen, og lad den hæve et lunt sted i ca. 10 minutter.
Derefter skal du bage foccacien i en forvarmet ovn ved 220 grader i ca. 20-25 minutter, eller indtil den er gylden og sprød.
Serveres varm med en god olivenolie til at dyppe i, eller som tilbehør til en lækker pastaret.
Buon appetito!