Her finder du opskriften på en lækker og nem valnøddekage, der er perfekt til enhver lejlighed. Kagen er fyldt med sprøde valnødder og kræver kun få ingredienser.
Du kan lave den selv, ved at følge nedenstående opskrift:
Ingredienser
• 150 g valnødder • 200 g hvedemel • 150 g sukker • 100 g smør • 2 æg • 1 tsk bagepulver • 1 dl mælk • 1 tsk vaniljesukker • En knivspids salt
Fremgangsmåde
Forvarm ovnen til 180°C, og smør en kageform eller beklæd den med bagepapir.
Hak valnødderne groft og sæt dem til side.
I en skål, pisk smør og sukker sammen, indtil blandingen er let og luftig.
Tilsæt æggene et ad gangen, og rør godt imellem hvert æg.
Bland mel, bagepulver, vaniljesukker og salt sammen i en separat skål.
Tilsæt skiftevis de tørre ingredienser og mælken til smørblandingen, og rør forsigtigt.
Vend forsigtigt de hakkede valnødder i dejen.
Hæld dejen i kageformen og bag i ca. 35-40 minutter, eller indtil en tandstik kommer ud ren, når den stikkes ind i midten.
Lad kagen køle af, før du serverer.
Danmarks største udvalg af nødder | Gratis fragt ved køb over 500 kr. | 100% friskheds garanti | Bestil inden kl 13, og vi sender i dag