Danmarks største udvalg af nødder

fragt

29kr. i fragt ved køb over 400 kr.

100% friskheds graranti

checkmark

Bestil inden kl. 13, og vi sender idag!

Fennikel- og Citronpasta

Om opskriften

Fennikel- og citronpasta er en frisk og aromatisk pastaret, der kombinerer den knasende tekstur og let sødlige smag af fennikel med det syrlige pift fra frisk citron.

Det er en ideel ret for dem, der søger et let, men samtidig smagfuldt måltid, perfekt til en sommeraften eller som en opfriskende middag.

Ingredienser (til 4 personer)

  • 400g pasta (f.eks. spaghetti eller linguine)
  • 1 tsk stødt fennikel
  • Saft og skal af 1 citron
  • 2 fed hvidløg, finthakket
  • Frisk persille, hakket
  • Olivenolie
  • Salt & peber

Fremgangsmåde

  1. Kog pastaen al dente ifølge pakkeanvisningen.
  2. I mellemtiden, varm olivenolie i en pande, tilsæt stødt fennikel og hvidløg, og steg forsigtigt.
  3. Tilsæt den kogte pasta, citronsaft og -skal til panden. Bland godt.
  4. Pynt med frisk persille, og smag til med salt og peber.

Tilføj eventuelt lidt revet parmesan på topppen, for give retten et ekstra pift. 

Se alt i Fennikel- og Citronpasta

Danmarks største udvalg af nødder | 29kr. i fragt ved køb over 400 kr. | 100% friskheds garanti | Bestil inden kl 13, og vi sender i dag