Danmarks største udvalg af nødder

fragt

29kr. i fragt ved køb over 400 kr.

100% friskheds graranti

checkmark

Bestil inden kl. 13, og vi sender idag!

Allehånde-braiseret svinekød

Om opskriften

En smagfuld opskrift på mørt svinekød krydret med allehånde. Kødet brunes og simrer derefter med løg, hvidløg, gulerødder og laurbærblade i en velsmagende bouillon i ca. 2 timer, indtil det er mørt og saftigt. En hjertevarmende middag.

Ingredienser(til 4 personer)

    • 1 kg svinekød (fx skulder)
    • 2 tsk Allehånde
    • 2 laurbærblade
    • 2 løg
    • 3 fed hvidløg
    • 2 gulerødder
    • 2 dl kyllingebouillon
    • salt & peber

Fremgangsmåde

  1. Krydr svinekødet med salt, peber og allehånde.
  2. Brun kødet på alle sider i en gryde.
  3. Hæld vandet fra og stil nødderne til side, så de kan køle af.
  4. Tilsæt finthakket løg og hvidløg, skiver af gulerødder, laurbærblade og bouillon.
  5. Lad det simre under låg ved lav varme i ca. 2 timer, indtil kødet er mørt.

Se alt i Allehånde-braiseret svinekød

Danmarks største udvalg af nødder | 29kr. i fragt ved køb over 400 kr. | 100% friskheds garanti | Bestil inden kl 13, og vi sender i dag