Danmarks største udvalg af nødder

fragt

29kr. i fragt ved køb over 400 kr.

100% friskheds graranti

checkmark

Bestil inden kl. 13, og vi sender idag!

Feuerzangenbowle med Sukkertop

Om opskriften

Feuerzangenbowle er en tysk specialitet. En traditionel decemberdrik bestående af rødvin, rom og særligt er den brændende sukkertop, feuer. Denne opskrift giver et bud på, hvilke ingredienser du kan bruge for at lave den bedste decemberdrik, der oser af jul og julestemning.

Ingredienser

Fremgangsmåde

Inden du starter med at lave drikken, er det VIGTIGT, at du gennem hele processen er bevidst omkring, hvor din brandslukker er, og bowlen er væk fra brandbare materialer.

Start med at skære den ene appelsin i skiver, og skær citronskallen i tynde strimler. Hæld rødvin, krydderier, appelsinsaft, appelsinskiver og citronskal i en gryde.

Opvarm stille blandingen på kogepladen ved lavt blus. Blandingen må ikke på noget tidspunkt komme i kog. Når blandingen er godt gennemvarm, lægges sukkertang og -top over gryden.

Gennemvæd sukkertoppen med rom og sæt ild til toppen.

Spæd til med mere rom over sukkertoppen, indtil den er smeltet.

Mens der stadig er flammer på overfladen af rødvinsblandingen, hældes den op i glas, hvor der ligger en kvart skive appelsin. Server drikken med det samme.

 

 

 

 

 

 

 

 

Se alt i Feuerzangenbowle med Sukkertop

Danmarks største udvalg af nødder | 29kr. i fragt ved køb over 400 kr. | 100% friskheds garanti | Bestil inden kl 13, og vi sender i dag