Danmarks største udvalg af nødder

fragt

Fri fragt ved køb over 500 kr.

100% friskheds graranti

checkmark

Bestil inden kl. 13, og vi sender idag!

Vegansk cheesecake med cashewnødder

Denne lækre, veganske cheesecake er lavet med cremede økologiske cashewnødder. Det er en sundere, men lige så lækker version af den klassiske cheesecake.

Perfekt som en frisk og cremet dessert til både hverdage og særlige anledninger. Følg opskriften nedenfor for at lave din egen:

Vegansk cheesecake med cashewnødder

Ingredienser

• 200 g Cashewnødder Naturel Økologiske (blødt i vand natten over)
• 150 g dadler uden sten
• 100 g mandelmel
• 2 spsk kokosolie
• 1 tsk vaniljeekstrakt
• 2 spsk ahornsirup
• Saften fra 1 citron
• 100 g bær til pynt (valgfrit)

Fremgangsmåde

  1. Blend dadler, mandelmel og 1 spsk kokosolie, indtil det bliver en sammenhængende masse. Tryk den ud i bunden af en springform.
  2. I en blender, blend cashewnødder, vaniljeekstrakt, ahornsirup, citronjuice og 1 spsk kokosolie, indtil blandingen er glat og cremet.
  3. Hæld cashewfyldet over bunden, og glat det ud.
  4. Stil i fryseren i 2-3 timer, indtil kagen er fast.
  5. Pynt med friske bær og server som en frisk og cremet dessert.

Nyd din veganske cheesecake!

Danmarks største udvalg af nødder | Gratis fragt ved køb over 500 kr. | 100% friskheds garanti | Bestil inden kl 13, og vi sender i dag