Danmarks største udvalg af nødder
Fri fragt ved køb over 500 kr.
100% friskheds graranti
Bestil inden kl. 13, og vi sender idag!
Danmarks største udvalg af nødder
Fri fragt ved køb over 500 kr.
100% friskheds graranti
Bestil inden kl. 13, og vi sender idag!
Vi kender alle sammen den klassiske snickers, som altid er god når man lige er lidt lækker sulten.
Men vidste du at man nemt kan lave sin egen chokoladebar med peanuts?
Opskriften er nem at følge og det vil med garanti være et hit hos dine gæster og lige hjælpe med den lille sult.
Honning, sukker, vand og glukosesirup skal i en gryde og kodes op. Det skal stå og koge indtil det er 150 grader varmt. Vi anbefaler du måler efter med et termometer, så du sikker på det har den rigtige temperatur.
Herefter skal æggehviderne piske til de er stive. Nu skal den varme sukkerlage hældes langsomt ned til æggehviderne mens der bliver pisket konstant. Bliv ved med at piske til massen er luftig og lun.
Find bagepapir frem og skrab massen ud på det. Massen skal glattes ud til en tykkelse på omkring 8 millimeter.
Herefter skal de saltede peanuts trykkes ned i massen så overfladen bliver ujævn. Lad det herefter køle af.
Nu skal nougaten skæren i 2x6 cm. Kom en stribe tyk karamel creme på hver styk og hæld tempereret chokoladeover også.
Det er vigtigt at lade chokoladen sætte sig og køle af inden servering.