Danmarks største udvalg af nødder
Fri fragt ved køb over 500 kr.
100% friskheds graranti
Bestil inden kl. 13, og vi sender idag!
Danmarks største udvalg af nødder
Fri fragt ved køb over 500 kr.
100% friskheds graranti
Bestil inden kl. 13, og vi sender idag!
Bland: Tilberedning af oksesauce: 60g. okseglace tilsættes 4 dl. vand. Koges op og jævnes. Denne sauce kan bruges som grundsauce til de fleste retter med oksekøb. Tilsæt gerne stegesky fra kødet og krydderier. Til hakkebøf smages saucen til med Worchestersauce. Pisk gerne en skefuld smør i, lige inden servering. Er meget velegnet til grill - glacen pensles direkte på kødet.
Ingredienser: Okseafkog (vand, okseben, løg, hvidløg), aroma, glukosesirup, gærekstrakt, salt, sukker, tapiocastivelse, karamelsukker.
Opbevaring: Tørt og ikke for varmt. Efter åbning, på køl og holdbar 1 måned