Danmarks største udvalg af nødder
Fri fragt ved køb over 500 kr.
100% friskheds graranti
Bestil inden kl. 13, og vi sender idag!
Danmarks største udvalg af nødder
Fri fragt ved køb over 500 kr.
100% friskheds graranti
Bestil inden kl. 13, og vi sender idag!
Bland: Tilberedning: Kyllingesauce: 60 g kyllingeglace tilsættes 2 dl vand, 2 dl mælk koges op og jævnes med f.eks. Maizena. TILBEREDNING AF SALVIESAUCE: 60 g kyllingeglace tilsættes 2 dl vand, 2 dl mælk, ½ dl fløde, ¼ tsk salvie, salt, peber, 1 spsk citronsaft, koges op og jævnes med f.eks Maizena.
Indgredienser: Afkog af kylling (vand, kyllinge-ben, -kød og -fedt), glukosesirup, aromaer, gærekstrakt, salt, majsstivelse, hvidløgspulver, karamelsukker.
Opbevaring: Tørt og ikke for varmt. Efter åbning, på køl og holdbar 1 måned